بابک رحیمی مدل و طراح لباسِ ایرانی متولد 25 بهمن 1364 است. او با 191 سانتی‌متر قد، وزن 82 تا 84 کیلوگرم، موهای خرمایی، رنگ پوست گندمی و چشم‌های عسلی، به‌عنوان یک مدل سایز 50 الی 52 شناخته می‌شود.
بابک از سال 2006 در کنار تحصیل، فعالیت خود را در زمینه مدلینگ شروع کرده است. در دانشگاه پلی تکنیک میلان الکترونیک خوانده و بعد از آن در مقطع کارشناسی ارشد IT تحصیل کرده است. در کنار اینها یک دوره MBA که بیشتر در زمینه مُد و فشن بوده را نیز گذرانده است. همچنین دوره شش ماهه مدلینگ را در میلان در موسسهJohn Casablancas گذرانده‌است.
بابک از همان سال 2006 در ایتالیا کار مدلینگ را شروع کرده و در زمینه Fitting Model، Runway و کمپین‌های تبلیغاتی و همچنین در شورومِ برندهای معروف و مختلفی همکاری‌های موفقی داشته است. از این همکاری‌ها می‌توان به Armani تا Gianfranco Ferre و همچنین Richmond اشاره کرد. او با Prada و Gaudi و هچنین بسیاری از برندهای مطرح و معروف دنیا مانند Volkswagen همکاری داشته است و هر زمان که به ایران سفر می‌کرده با برندهای مختلف ایرانی مثل هاکوپیان همکاری‌هایی را داشته است. خواننده مصاحبه ما با بابک باشید تا با او و مسیر کاری‌اش بیشتر آشنا شوید.

از چه سنی به دنبال مدلینگ رفتید؟ اولین بار چه کسی به شما گفت برای این کار مناسب هستید؟
من از سال 2006 مدلینگ را در ایتالیا شروع کردم. قبل از اینکه از ایران بروم، چند نفر از دوستانم، بخاطر اینکه قدم بلند بود به من می‌گفتند که تو باید کار مدلینگ انجام بدهی. حدود سه چهار ماه بود که برای دید و باز دید اقوام ایران بودم، رفتم پیش آقای فریدون خسرویان و چند عکس گرفتم و بعد از چند ماه به میلان برگشتم. در میلان بوک منیجرهای آژانس‌های مختلف را تقریباً همه جا می‌توانید ببینید. یک روز یکی از آن‌ها من را در خیابان دید و گفت: «علاقه داری مدل شوی». من هم گفتم بله! و از آنجا بود که من وارد کار مدلینگ شدم.

اولین تجربه کاری‌تان بعد از مهاجرت با کدام برند بود؟
اولین تجربه من البته بعد از کستینگ‌های خیلی زیاد، به عنوان مدل در شوروم Gianfranco Ferre بود.

چند سال است به طور حرفه‌ای کار می‌کنید و بزرگ‌ترین تجربه شما در این مسیر چه بوده است؟
از سال 2006 به‌صورت حرفه‌ای در این زمینه مشغول هستم. در یک مقطع‌ زمانی بیشتر درگیرش بودم و در یک مقطع‌هایی کمتر. چون این کار را به عنوان شغلی اصلی درنظر نمی‌گیرم و همیشه در کنار شغل و کارهای دیگرم این کار را انجام می‌دادم. بزرگ‌ترین تجربه‌ای که در این کار به دست آوردم “اعتماد به نفسم” را توانستم بالا ببرم و همچنین از تجربیات کار با برندهایی که انجام داده بودم استفاده کنم، برای کاری که الان بیشتر تمرکزم روی آن است، که در واقع شغل اصلی‌ام طراحی و تولید پوشاک Zibbman است.

در مورد برند خودتان ZibbMan برای‌مان بگویید.
Zibbman را حدود دو سال پیش خودم افتتاح کردم. مالک و طراح این برند خودم هستم و کاملاً ثبت شده و قانونی است. در زمینه لباس‌های مردانه فعالیت می‌کنیم و تمرکزمان بر روی لباس‌های فرمال است. اما حدود 20 درصد تولیدات و طراحی‌ها، در زمینه کارهای کژوال مثل کت‌ها و کاپشن‌های چرم هم می‌باشد و تقریباً تمام محصولات پوشاک آقایان مثل کفش، پیراهن، کت شلوار و… را تولید می‌کنیم. کلیه محصولات هم فروش آماده Ready to wearو هم سفارشی Made to order دارد. در دو سال گذشته شروع Zibbman مصادف شد با شیوع کرونا، اما در حال حاضر با توجه به همه سختی‌هایی که در دوران کرونا داشتیم، در تلاش هستم که در کشورهای خارجی مخصوصاً اروپا یک خط فروش ایجاد کنم، چون ما در حال حاضر مشتری‌هایی در خارج از کشور داریم و همین مسئله باعث شده من تشویق بشوم که در اروپا بخصوص ایتالیا فروش محصولات Zibbman را شروع کنم.

با کدام برندها کار کردید و لذت‌بخش‌ترین تجربه کاری‌تان با کدام برند بود؟
تعداد برندها خیلی زیاد بودند و الان حضور ذهن ندارم اما می‌توانم به Tommy Hilfiger، LG،L’Oreal اشاره کنم. بهترین تجربه کاری‌ام با یک مجله در شمال ایتالیا بود؛ که برای عکاسی حدود یک هفته به شهر Aosta رفتیم. این پروژه شامل برندهای مختلفی مثل Geox و NeroGiardini می‌شد.
تجربه دیگری که می‌توانم به آن اشاره کنم، یک فشن شو که هر سال در ایتالیا برگزار می‌شود که بیشتر در زمینه Wedding و لباس‌های شخصی‌دوزی فعالیت می‌کند. یک تجربه ارزشمند دیگر Fitting Model برند Prada بودم و وقتی با طراحان آن‌ها کار می‌کردیم، چیزهای زیادی یاد گرفتم. در واقع تجربیات آنجا بود که به من کمک کرد امروز به‌عنوان طراح، خودم بتوانم کار کنم.

دوست دارید 5 سال آینده در دنیای کاری کجا باشید؟
دوست دارم در 5 سال آینده بتوانم برند ZIBBMAN را در فشن شوی میلان، اجرا کنم و بتوانم یک فروشگاه برای ZIBBMAN در اروپا داشته باشم.

جذاب‌ترین بخش شغل شما چیست؟ از کدام لحظه بیشتر لذت می‌برید؟
اگر به‌عنوان طراح بخواهم بگویم، وقتی که لباس را طراحی می‌کنم و از مردم بازخورد مثبت می‌گیرم، جذاب‌ترین بخش است. به‌عنوان یک مدل هم جلوی دوربین رفتن، دیدن نتیجه عکاسی‌ها و اینکه توانستی آن محصول و شخصیت را به درستی نمایش بدهی، بسیار جذاب است.

خوراکی مورد علاقه شما چیست؟ و چطور در مقابل وسوسه خوردن آن مقاومت می‌کنید؟
من بستنی و پاستیل را خیلی دوست دارم و هفته‌ای یک بار می‌خورم. برای همین زیاد اجازه نمی‌دهم وسوسه‌اش اذیتم کند. از غذاهای مورد علاقم هم بادمجان است و به نظرم خیلی غذای سالمی است، تن ماهی هم خیلی دوست دارم و این دو را هفته‌ای دو یا سه بار حتماً می‌خورم.

چه توصیه ای به افرادی که می‌خواهند وارد این شغل شوند دارید؟
توصیه من اول از همه این است که اگر می‌خواهند بصورت حرفه ای وارد این حرفه بشوند قبل از 25 سالگی این کار را انجام بدهند. اما اگر می‌خواهند به عنوان شغل به آن نگاه کنند، در ایران زیاد نمی‌شود به عنوان شغل به آن نگاه کرد، چون به نظرم مارکت هنوز کوچک است. من هم خودم همیشه همین راه را رفتم، هیچ‌وقت حرفه اصلی من مدلینگ نبوده و همیشه کارهای دیگر را در کنارش داشتم. در حال حاضر هم در کنار طراحی و مدیریت برند خودم انجامش می‌دهم.

به نظرتان چه ویژگی جالب و عجیبی دارید که دیگران از آن بی‌خبرند؟
فکر می‌کنم افرادی که از بیرون من را می‌بینند فکر می‌کنند که من یک آدم مغرور، خودخواه و جدی هستم، اما اصلاً اینطور نیست! البته که همیشه آدم یک رفتار گرم را در جاهای مختلفی که حضور پیدا می‌کند ندارد، ولی دوستان نزدیکم که بیشتر اوقات با من هستند می‌دانند که من شخصیت شادی دارم.

واکنش دنیای فشن بین‌المللی به چهره‌های شرقی به خصوص ایرانی چطور است؟
خیلی از مدل‌های ایرانی در کشورهای مختلف مشغول به کار هستند، اما به‌صورتی که یک تاپ مدل که در دنیا معروف باشند و به موفقیت رسیده باشند خیلی سخت است، شاید به دلیل ایرانی بودنمان است که این مارکت برای ما زیاد باز نشده است. اما آن خاص بودن و متفاوت بودن چهره‌های ایرانی همیشه هست، بعضی از مارکت‌های دنیا به این خاص بودن روی خوش نشان می‌دهند. بنظرم مدل‌های ایرانی در کشورهای آسیای شرقی نسبت به اروپا می‌توانند موفق‌تر باشند.

نظرتان درباره مجله پُل چیست؟
دو سالی هست که با شما آشنا شدم. پُل مجله لوکس و خوش رنگ و لعابی هست و نظرم نسبت به آن مثبت است و فکر می‌کنم اگر در سوشال مدیا و همچنین در زمینه آنلاین بیشتر خودش را نشان بدهد خیلی می‌تواند موفق‌تر باشد. فکر می‌کنم بهترین مجله فارسی زبان که در زمینه مُد و فشن کار می‌کند، مجله پُل باشد.

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید