برند ویکتوریا سکرت راهی طولانی را برای پیشرفت طی کرده است

همواره در لیست برندهای بزرگ تاریخ، نام برند محبوب ویکتوریا سکرت (Victoria’s Secret) به چشم می‌خورد. این برند در طول سالیان دراز توانسته‌ است میراث گذشته خود را حفظ کند. این برند آمریکایی که فعالیت خود را در تولید لباس‌های زنانه در قرن بیستم آغاز کرد، به‌سرعت پس از شروع کار به محبوبیت بی‌سابقه‌ای دست یافت. شاید برایتان سوال شده باشد که ویکتوریا سکرت برای کدام کشور است؟ دلیل موفقیت روزافزون این برند چیست؟ یا برند ویکتوریا متعلق به کیست؟ در این مطلب با بررسی تاریخچه این برند از روز تاسیس تا امروز، به این سوالات پاسخ می‌دهیم و با شعار و لوگوی این برند نیز آشنا می‌شویم.

برند ویکتوریا سکرت چیست؟

ویکتوریا سکرت یک برند تولید کننده لباس زیر و لوازم آرایش است که یکی از محبوب‌ترین و پردرآمدترین برندهای تاریخ به‌شمار می‌آید. فعالیت این برند مانند اغلب برندهای بزرگ، با سرمایه و امکانات اندک شروع شد. امروزه صدها شعبه از این برند در سرتاسر دنیا مشغول به کار هستند که باعث افزایش شهرت این برند شده‌اند. بخش بزرگی از شهرت این برندِ مخصوص زنان، به‌دلیل برگزار کردن فشن‌شوهایی است که محبوب‌ترین و شناخته‌شده‌ترین سوپرمدل‌های دنیا در آن حضور دارند. ویکتوریا سکرت در لغت، به‌معنای «راز ویکتوریا» می‌باشد. همچنین گفته می‌شود که نام این برند برگرفته از ملکه ویکتوریا است. از طرف دیگر این نام به رازی پنهان اشاره دارد و آن راز، کیفیت محصولات محبوب این برند بزرگ است.

محصولات ویکتوریا سکرت

برند ویکتوریا سکرت همواره در تولید لباس‌های زیر زیبا و جذاب، لوازم آرایشی باکیفیت و ادکلن‌هایی با عطرهای منحصربه‌فرد پیش‌قدم بوده است. این برند با استراتژی‌های خاص خود در تولید باکیفیت و فروش هوشمندانه همواره در کسب درآمد و افزایش شهرت و محبوبیت خود موفق ظاهر شده است.

در ادامه با برخی از محبوب‌ترین محصولات این برند آشنا می‌شویم:

  • انواع لباس زیر بالاتنه
  • انواع لباس زیر پایین‌تنه
  • لباس خواب راحتی
  • لباس شنا و ورزشی کشی
  • لباس‌های طبی
  • عطر و ادکلن
  • انواع اکسسوری

تاریخچه ویکتوریا سکرت

برند ویکتوریا سکرت توسط مردی آمریکایی به‌نام “روی ریموند” تاسیس شد. ایده این برند و فروش لباس زیر زنانه، از خرید یک هدیه شروع شد. روزی صاحب ویکتوریا سیکرت، یعنی روی ریموند به مناسبت خاصی قصد داشت که برای همسر خود هدیه‌ای بخرد. او برای این‌کار به یک فروشگاه لباس زیر زنانه مراجعه کرد. تنوع کم محصولات آن فروشگاه او را متعجب ‌کرد. در تصورات روی ریموند، محصولات متنوع و خلاقانه زیادی وجود داشتند که مورد پسند او بودند؛ اما هیچ‌کدام از اجناس آن فروشگاه مورد پسند او نبودند. در ادامه با بخش‌هایی از تاریخچه ویکتوریا سکرت آشنا می‌شویم.

احداث فروشگاه کوچک

روی ریموند برای خرید هدیه به فروشگاه رفته بود؛ اما با دست خالی و ذهنی پر از ایده بازگشت. او به‌جای این‌که به ایده‌های خلاقانه خود بی‌اعتنایی کند و برای همسرش هدیه‌ای دیگر بخرد، 8 سال به مطالعه صنعت فشن و لباس پرداخت و سپس ایده تاسیس برند تولیدکننده لباس‌های زیر را عملی کرد. روی ریموند می‌دانست که برای تاسیس یک فروشگاه در کنار همسرش به سرمایه‌ای عظیم نیاز دارد. بنابراین او شروع به جمع‌آوری سرمایه راه‌اندازی فروشگاه کرد. او همراه با همسرش مبلغ 80 هزار دلار وام گرفتند. آن‌ها می‌دانستند که حتی اگر موفق به تاسیس فروشگاه شوند، دستیابی به تولید محصول مرغوب و فروش سودمند کاری زمان‌بر است.

فروشگاه ویکتوریا سکرت

روی ریموند راه صد ساله را در یک شب طی کرد؛ آن‌ها در کمال تعجب توانستند در سال اول تاسیس فروشگاه به درآمد 500 هزار دلاری دست پیدا کنند. موسس برند ویکتوریا سکرت این برند را در سال 1977 و در ایالت کالیفرنیا تاسیس کرد. فعالیت این برند در یک مغازه اجاره‌ای شروع شد و همسر ریموند برای جذب بیشتر مشتری ایده طراحی دکوراسیون و ویترین فروشگاه با تم عصر ویکتوریا را عملی کرد و این تغییر، باعث افزایش فروش روزافزون برند ویکتوریا سکرت شد.

دوران اوج روی ریموند در کنار برند بزرگ خود

با گذشت 5 سال از راه‌اندازی اولین فروشگاه در ایالت کالیفرنیا، برند ویکتوریا سکرت دارای فروشگاه‌های زیرمجموعه متعددی در ایالت‌های مختلف آمریکا بود. روی ریموند و همسرش در اواسط دهه 1980 یک کاتالوگ 40 صفحه‌ای از محصولات برند خود منتشر کردند. در سال 1982، یعنی تنها 5 سال بعد از تاسیس، این برند نوپا به توانست در یک سال به درآمد 6 میلیون دلاری دست پیدا کند. هدف ریموند ایجاد فضایی صمیمانه در فروشگاه‌ها بود تا مردان نیز بدون کوچک‌ترین خجالت‌زدگی و سردرگمی، بتوانند محصولات لباس‌های زیر را برای زنان خریداری کنند و به مشکل چندین سال پیش او دچار نشوند. اما این خواسته روی ریموند ناکام ماند و ورشکستگی و فروش سهام برند فشار سنگینی بر دوش‌ او گذاشت.

ورشکستگی و خرید ویکتوریا سکرت توسط تاجری بزرگ

در آن زمان افراد زیادی ویکتوریا سکرت را به‌عنوان بزرگ‌ترین خرده‌فروش آمریکا در زمینه لباس‌های زیر زنانه می‌شناختند. راهی که این برند برای پیشرفت طی کرد، راهی پر فراز و نشیب بود. پس از مدتی، فروشگاه کوچکی که ریموند با نام ویکتوریا سکرت تاسیس کرده بود در معرض ورشکستگی قرار گرفت؛ اما این وضعیت ماندگار نماند. لزلی وکسنر یکی از تاجران موفق قرن بیستم ویکتوریا سکرت را از ورشکستگی نجات داد. این تاجر آینده‌نگر که مالک صدها فروشگاه مختلف بود، با تحلیل وضع جامعه و فعالیت‌های ویکتوریا سکرت، اقدام به خرید این فروشگاه و حق برند ویکتوریا سکرت کرد. لزلی وکسنر شیفته محصولات این برند و ایده‌های روی ریموند شده بود و برای خرید ویکتوریا سکرت، پیشنهاد مبلغ 1 میلیون دلار را داد.

موفقیت ویکتوریا سکرت پس از روی ریموند

چرخ موفقیت ویکتوریا سکرت پس از این‌که توسط لزلی وکسنر خریداری شد، روی غلتک افتاد. کم‌کم تمام مردم در ایالت کالیفرنیا این برند را می‌شناختند و با محصولات خاص آن آشنا بودند. در سال 1982، فروش محصولات این برند به مبلغ 6 میلیون دلار رسیده بود و صدها شعبه ویکتوریا سکرت در سراسر ایالت متحده آمریکا تاسیس شده بودند. لزلی وکسنر که مالک جدید این برند پس از روی ریموند بود، از مدل‌ها و سبک‌های اروپایی برای تولید لباس‌های زیر زنانه الهام گرفت و این مساله نیز باعث افزایش محبوبیت محصولات این برند شد. وکسنر با تولید لباس‌های زیر پر زرق و برق و طرح‌های جذاب که با بسته‌بندی شیک و لوکس به‌فروش می‌رسیدند، برند ویکتوریا سکرت را به دوران اوج خود برگرداند.

وکسنر همچنین با بازسازی فروشگاه‌ها توانست خواسته دیرینه صاحبان سابق این برند را عملی کند. او برای تداعی کردن دوران انگلستان قرن 19 در ظاهر فروشگاه برای بازسازی آن‌ها اقدام کرد. مجله نیویورک تایمز نیز در سال 1982 از موفقیت روزافزون ویکتوریا سکرت شگفت‌زدگی خود را اظهار کرد. این مجله برای توصیف برند ویکتوریا سکرت عبارت «داستان‌های عاشقانه لباس‌های زیر» را چاپ کرد. در سال 1982 مدیریت برند تغییر کرد و هاوارد گروس مسئولیت ریاست برند را بر عهده گرفت. تا سال 1986 ویکتوریا سکرت تنها برند برتر تولیدکننده لباس زیر بود.

ویکتوریا سکرت؛ فراتر از یک برند

برند ویکتوریا سکرت پس از 9 سال در عرصه مد و لباس به مقامی دست پیدا کرد که برای تمام مردم آمریکا و دنیا غیر قابل باور بود. آن‌ها برای فروش محصولات لباس زیر و عطر و ادکلن از عکاسی مد استفاده می‌کردند و حضور مدل‌های معروف و محبوب باعث افزایش نجومی آمار فروش محصولات می‌شد. بنابراین می‌توان گفت که یکی از موثرترین راهکارهای ویکتوریا سکرت در افزایش آمار فروش، استفاده از چهره‌های شناخته‌شده مدل‌ها و هنرپیشه‌ها بود.

تبلیغان خیابانی ویکتوریا سکرت

یک تحلیلگر اقتصادی درباره شرایط اقتصادی این برند اظهار می‌کند که فروش حال حاضر ویکتوریا سکرت 4 برابر بیشتر از حتی فروش در سال‌های اوج، یعنی 1986 تا 1990 است. بی‌تردید می‌توان ادعا کرد که کمتر برندی مانند ویکتوریا سکرت توانسته است در زمان کوتاه به موفقیتی در این حد دست پیدا کند. در سال 1987 پرفروش‌ترین کاتالوگ متعلق به این برند بود و سرمایه این برند در آن سال به 1 میلیارد دلار رسید. از سال 1985 مقام ریاست این برند متعلق به فدوس فیلدز بود که تا سال 2000 بر آن نظارت داشت.

شوربختی روی ریموند پس از خروج از ویکتوریا سکرت

اولین فشن شوی ویکتوریا سکرت در در سال 1995 برگزار شد که نظر بسیاری از مردم آمریکا و حتی اروپا را جلب کرد. در دهه 1999، محصولات لوازم آرایشی و ادکلن نیز به محصولات این برند اضافه شدند. فروش محصولات ویکتوریا سکرت روزبه‌روز با مدیریت وکسنر بیشتر می‌شد؛ اما مالک سابق این برند اوضاع مطلوبی نداشت. ورشکستگی، فروش ایده برند به تاجری بالارتبه، طلاق از همسر و بسیاری اتفاقات ناگوار دیگر منجر به فروپاشی ذهنی روی ریموند شد. او برای رهایی از روزهای ملال‌آور خود تصمیم گرفت که با سقوط از ارتفاع پل گلدن گیت به زندگی خود پایان دهد.

تاثیرگذارترین تصمیمات در موفقیت برند ویکتوریا سکرت

شیوه تولید و فروش محصولات ویکتوریا سکرت پس از حضور لزلی وکسنر تغییر کرد. او بیشتر از هر چیز به تولید لباس زیر زنانه توجه داشت و به تولید و فروش سایر محصولات بی‌اعتنا بود. وکسنر برای افزایش محبوبیت، محصولات این برند را با رنگ‌ها، استایل‌های گوناگون و بسته‌بندی‌های جذاب به بازار عرضه می‌کرد. طبقات مرفه مردم اروپا و آمریکا به فروشگاه‌های ویکتوریا سکرت جذب می‌شدند تا برای ارتقای استایل خود، از محصولات ویکتوریا سکرت استفاده کنند.

ورود به عرصه تولید عطر و ادکلن

ویکتوریا سکرت در سال 1986 تنها برندی به‌شمار می‌آمد که 346 فروشگاه فعال داشد. در اواخر دهه 1980 این برند به‌طور رسمی وارد عرصه تولید عطر و ادکلن شد و اولین عطر خود را در سال 1989 به‌نام عطر ویکتوریا به بازار عرضه کرد. در سال 1991 بخش عطرسازی این برند به پیشرفت قابل توجهی دست یافت. افزایش میزان فروش عطرها به‌خاطر تبحر و استراژی‌های هوشمندانه گریس نیکولز بود که صاحب جدید این برند به‌شمار می‌آمد. در سال‌های ابتدایی ورود گریس نیکولز، دو میلیون لباس زیر مدل Miracle فروخته شد.

عطر و ادکلن ویکتوریا سکرت

تغییر سبک فروش و فشن شو

تغییر سبک فروش نیز در محبوبیت روزافزون این محصولات ویکتوریا سکرت موثر بود. در فروشگاه‌ها فضا و تم انگلستان قدم 19 دیده می‌شد و برای تزیین و جذب مشتری از وسایل طلاکاری، چاپ‌های گل‌دار، موسیقی کلاسیک و بطری‌های قدیمی استفاده می‌کردند. از سال 1995 این شرکت برنامه و فشن شوهای سالیانه را از تلوزیون ملی ایالات متحده آمریکا پخش می‌کرد. در آن فشن شوها سوپر مدل‌ها با پوشیدن محصولات جدید و پرفروش، محصولات این برند را نمایش می‌دادند. از برخی از معروف‌ترین سوپرمدل‌هایی که در سال 1995 در این فشن شوها شرکت می‌کردند می‌توان به کلودیا شیفر، استفنی گوری، یزمین گوری، هلنا کریستنسن، تایرا بنکس، هایدی کلوم و لتیتیا کاستا اشاره کرد که به آن‌ها «فرشتگان ویکتوریا سکرت» می‌گفتند.

فشن شوی ویکتوریا سکرت

جالب باشد بدانید که در سال 1999 که پخش آنلاین و استفاده از اینترنت در کشورهای دنیا خیلی مرسوم نبود، اولین فشن شوی ویکتوریا سکرت به‌صورت آنلاین در وب پخش شد و با 5/1 میلیون بیننده مواجه شد. این تعداد بیننده سه برابر انتظار طراحان سایت بود و این تعداد دور از انتظار باعث هنگ کردن و بروز مشکلاتی برای سایت شد.

شروع فعالیت خط تولید پینک و افتتاح اولین بوتیک در بریتانیا

تولید برخی از محبوب ترین و پرفروش ترین محصولات ویکتوریا سکرت در خط تولید پینک انجام می شد. در سال 2002 خط تولید پینک راه‌اندازی شد و این برند محصولات جدیدی همچون لباس‌ زیر، لباس راحتی، لباس شنا، محصولات زیبایی و اکسسوری مانند عطر و ادکلن را به لیست تولید خود اضافه کرد. پس‌ از گذشت چند سال، این برند بزرگ فعالیت‌های خود را به صورت گسترده‌تر در عرصه‌‌ بین‌المللی ادامه داد و اولین بوتیک خارجی خود را در سال 2005 در کشور بریتانیا تاسیس کرد. همچنین پس‌ از گذشت یک سال، ویکتوریا سکرت کاتالوگ خود را گسترده‌تر کرد و قصد داشت آن را شبیه به مجله مشهور Women’s  wear daily طراحی کند.

خط تولید پینک ویکتوریا سکرت

ویکتوریا سکرت با چه مشکلاتی مواجه بود؟

مانند اغلب برندهایی که در دهه 1990 تولید و فروش بالایی داشتند، ویکتوریا سیکرت نیز فراز و فرودهای گوناگونی را تجربه کرده است. مشکلاتی مانند کاهش سود، استعفای روسا، کمبود بودجه برای تولید بیشتر، نارضایتی برخی از مشتریان، قیمت بالای دستمزد مدل‌ها و … برخی از اصلی‌ترین مشکلاتی بودند که این برند با آن‌ها مواجه بود. در سال 1993، گریس نیکولز جانشین هاوارد گراس شد و در مقام ریاست و مالکیت برند قرار گرفت. گریس نیکولز وقتی روی صندلی ریاست برند نشست که فروش کاهش پیدا کرده بود و شرایط کارخانه و تولیدات نیز با بحران روبه‌رو بود. او تلاش کرد تا با بهبود کیفیت محصولات، مشکلات برند را رفع کند. با این روند مشکلی که در دوران ریاست هاوارد گراس، این برند را تهدید می‌کرد رفع شد؛ اما تاثیرات نامطلوبی بر کارنامه این برند به‌جا گذاشت که در برندهای بزرگ و باتجربه طبیعی است.

شعار برند ویکتوریا سکرت

اگر به دوران اوج ویکتوریا سکرت در اواخر قرن بیستم و اوایل قرن بیست‌ویکم دقت کنیم، متوجه می‌شویم که عبارت «بدن ایده آل» همواره در ارائه محصولات دیده می‌شود. این اسلوگان نشان‌دهنده این است که محصولات این برند برای سوپرمدل‌ها مناسب هستند.

نماد ویکتوریا سیکرت

برخی از برندها علاوه بر لوگو یک نماد مخصوص برای خود تعریف می‌کنند. نمادی که ممکن است از چند عدد یا چند شکل و حروف تشکیل شده باشد. نماد برند ویکتوریا سکرت مخفف نام برند است. یعنی حروف V و S به‌صورت در هم تنیده دقیقا در وسط اغلب کاناتوگ‌ها و پوسترهای تبلیغاتی قرار دارد که باعث شده ذهن مخاطبان با شنیدن مخفف VS یه یاد برند ویکتوریا سکرت می‌افتند.

لوگوی برند ویکتوریا سکرت

با مطالعه خبرها و گزارشات قدیمی، متوجه می‌شویم که اولین لوگوی برند ویکتوریا سکرت در اولین سال تاسیس این برند، یعنی سال 1977 معرفی شد. اولین لوگویی که در اولین کاتالوگ این برند دیده شد، با الگو و اسکریپت قدیمی طراحی شده بود. تا اواسط دهه 1980، لوگوی ویکتوریا سکرت تغییری نکرد. در حال حاضر این برند برای معرفی خود دو لوگو دارد که یکی از آن‌ها طراحی نمادی و دیگری طراحی متنی است. لوگوی متنی شامل حروف کلمه ویکتوریا سکرت می‌باشد که با حروف بزرگ و با تمی جذاب نوشته شده‌اند.

لوگوی دوم یک نماد و طرح ساده است که از حروف بزرگ «V» و «S» تشکیل شده است. پس از مدتی فونت متن‌ها در لوگوی این برند تغییر کرد و در نسخه سفارشی آن از فونت پرکاربرد Trajan استفاده کردند. طراحان لوگو رفته‌رفته شیوه کار خود را تغییر دادند و به‌جای فونت Bell از نسخه‌های تغییریافته Monotype استفاده کردند که در طراحی لوگوی حال حاضر این برند نیز از آن استفاده شده است. تایپ فیس رنگ نماد و متن‌ها معمولا مشکی هستند که در پس‌زمینه‌ای سفید قرار گرفته‌اند.

لوگوی ویکتوریا سکرت

رنگ لوگو

در طول تاریخچه برند ویکتوریا سکرت، این برند از سه رنگ برای طراحی لوگو استفاده کرده است. برای مثال ترکیب دو رنگ سفید و مشکی، در عین سادگی بسیار زیبا است و باعث ایجاد تصویری با کنتراست بالا می‌شود. علاوه بر سفید و سیاه، رنگ ملایم صورتی نیز یکی دیگر از نشانه‌های برند ویکتوریا سکرت است. برخی‌ طراحان می‌گویند استفاده از رنگ صورتی، صرفا برای تعیین جنسیت برای محصولات است؛ اما به‌نظر می‌رسد که این رنگ باعث افزایش جذابیت لوگو و پوسترهای این برند نیز شده است. برای مثال مدت‌ها پیش یک محصول از این برند ارائه شد، که با خطوط صورتی و آبی ارائه شده بود.

طراحان لوگو

در عمر حدودا 45 ساله برند ویکتوریا سکرت، طراحان سرشناس زیادی برای طراحی لوگوی این برند پیش‌قدم شدند، اما این شرکت معمولا از ایده‌های کارکنان داخلی برای طراحی لوگو استفاده می‌کرد. البته آژانس‌های طراحی لوگوی متعددی نیز توانستند برخی از ایده‌های خلاقانه خود را برای لوگوی این برند به‌فروش برسانند. برای مثال، استودیو Mucca چندین بار برای طراحی لوگوی این برند اقدام کرد. این استودیو برای طراحی دو حرف V  و S توانست متفاوت عمل کند و طیف گسترده‌ای را برای لوگوی این برند پیشنهاد دهد. علاوه بر استودیو  Mucca،  شرکت استودیو 191، مستقر در نیویورک نیز یکی دیگر از طراحان لوگوی ویکتوریا سکرت بود.

افزایش تنوع محصولات

محصولات کمپانی ویکتوریا سکرت در سال 1991 متنوع‌تر شدند. مدیران این مجموعه موفق سعی داشتند که افق دید خود را وسیع‌تر کنند. بنابراین خط تولید عطر و ادکلن نیز تحت نظر این برند راه‌اندازی شد. آن‌ها در سال 1998 نیز به دنیای محصولات آرایشی قدم گذاشتند و این صنعت را نیز تصاحب کردند. در سال‌هایی که مردم از محصولات عطر و آرایشی ویکتوریا سکرت حیرت‌زده بودند، یکی از مبتکرانه‌ترین محصولات لباس زیر این برند تولید شد. آن‌ها در سال 1993 محصولی را ارائه کردند که در اولین سال عرضه، 2 میلیون دلار درآمد را نصیب ویکتوریا سکرت کرد.

یکی از رموز موفقیت ویکتوریا سکرت تغییر ناگهانی رویه تولید محصولات بود. این برند در سال 2002 اولین لباس شنای خود را معرفی کرد و عرضه آن را تا سال 2006 به تعویق انداخت. این لباس‌ها از سال 2006 عرضه شدند. پس از چند سال، تولید لباس شنا متوقف شد و در سال 2018، تولید این محصولات مجددا شروع شد. مدیران این برند در سال 2017 تصمیم گرفتند که به‌جای افزایش تنوع محصولات، توجه و دقت خود را به محصول اصلی خود، یعنی لباس زیر معطوف کنند. البته آن‌ها تولید کفش و عینک را نیز در سال 2019 شروع کردند. در اواخر دهه 2010 تعداد زیادی از شعب این برند در خارج از آمریکا تاسیس شدند. برای مثال اکنون در شهرهای کانادا، در مجموع 38 فروشگاه ویکتوریا سکرت وجود دارد.

ویکتوریا سکرت؛ برندی که تا ابد در تاریخ و در یادها باقی می‌ماند

برند ویکتوریا سکرت به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مشهورترین برندهای تاریخ به‌شمار می‌آید. این برند برای رسیدن به فروش بالا و بهبود کیفیت محصولات، راهی پر فراز و فرود را طی کرده است. در کارنامه این برند تولید محصولات لباس زیر، اکسسوری‌هایی مانند کیف و عینک، لوازم آرایشی، لباس شنا، لباس راحتی و عطر قرار دارد. از رموز موفقیت ویکتوریا سکرت می‌توان به وفاداری به آرمان‌های گذشته برند، هماهنگی با تکنولوژی روز و سبک زندگی مدرن، استفاده از سوپرمدل‌ها و هنرمندان و … اشاره کرد. محصولات این برند مانند برخی ادکلن‌ها و لباس‌های زیر به ایران نیز وارد شده‌اند که شما باید با مراجعه به فروشگاه‌های معتبر آن‌ها را خریداری کنید.

مدل های ویکتوریا سکرت

سوالات متداول

پرفروش‌ترین عطرهای ویکتوریا سیکرت کدام عطرها هستند؟

از عطر و ادکلن پرطرفدار این برند می‌توان به Crush، Basic Instinct، Angels Only، Bombshell، Love Addict، Night، Glamour، Fearless، Be my wish، Tease Please و .. اشاره کرد.

اولین عطر ویکتوریا سکرت با چه نام و در چه سالی عرضه شد؟

عطر «Victoria» اولین عطر این برند بود که در سال 1989 عرضه شد.

علاوه بر لباس زیر، برند ویکتوریا سکرت چه محصولاتی را تولید می‌کند؟

اکسسوری‌های زینتی، اکسسوری‌های استایل مانند کیف و کفش، لوازم آرایشی و بهداشتی، عطر و ادکلن، لباس خواب راحتی، لباس شنا،؛ لباس ورزشی و … برخی از محصولات این برند هستند.

اولین فروشگاه ویکتوریا سکرت در کدام مرکز خرید تاسیس شد؟

اولین فروشگاه این برند در تاریخ ژوئن 1977 و در مرکز خریدی به‌نام استنفورد که در شهر پالو آلتو ایالت کالیفرنیا واقع شده است، تاسیس شد.

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید